Casper Ruud slo Diego Schwartzman i tredje runde av Cincinnati Masters. Foto: Eurosport.

Slo Schwartzman – ny Masters kvartfinale

av | 20 august, 2021 - 00:01 | Casper Ruud, Internasjonalt

Casper Ruud slo argentineren Diego Schwartzman i tredje runde av Masters turneringen Western & Southern Open i Cincinnati.

Casper Ruud – Diego Schwartzman: 2-0 (6-4, 6-3)

Den gull-solide 2021 sesongen fortsetter for Casper Ruud som sent torsdag kveld norsk tok seg til ny kvartfinale på Masters-nivå etter en overbevisende seier over tidligere verkebyll Diego Schwartzman (ATP 14) i Cincinnati Masters.

Casper Ruud var best i et jevnt oppgjør mot Diego Schwartzman. Foto: Eurosport.

Banker på Topp 10 døren

Ruud reiste fra Toronto til Ohio hvor han ankom Cincinnati Masters denne uken på ny bestenotering som nummer 11 i verden. Den unge mannen fra Snarøya banker nå på døren til å tre inn i den ubestridte tennis-eliten i verden – Topp 10.

Tennis Norge sin analyse viser at Ruud mest sannsynlig vil passere den magiske Topp 10 grensen i løpet av de neste seks ukene.

Var verkebyll

Mot Diego Schwartzman på torsdag var Ruud den beste spilleren. Argentineren var lenge en verkebyll for Ruud på ATP touren og vant de fire første oppgjørene før Ruud endelig punkterte verkebyllen i Monte Carlo tidligere i år.

Både Ruud og Schwartzman er primært grus-spillere, men som begge har et stort hardcourt-spill. Argentineren største karakteristikk er hans høyde, 170 cm, noe som er usedvanlig lavt til å være herrespiller i tennis.

Ruud vant det første settet ved å bryte inn til 6-4. I det andre settet fikk han en tidlig ledelse som han beskyttet under hele settet og som han til slutt kunne serve inn 6-3.

I fredagens kvartfinale venter den ferske OL vinneren Alexander Zverev (ATP 5).

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Årets tennissko fra ASICS

Årets tennissko fra ASICS

Novak Djokovic var med i utviklingen av skoen som har bidratt til nok en drømmesesong for verdenseneren.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv