Fra venstre: Angelique Kerber, Aryna Sabalenka, Ashleigh Barty og Karolina Pliskova. Foto: Shutterstock.

Kvinnenes semifinaler er klare

av | 6 juli, 2021 - 19:21 | Internasjonalt, Wimbledon

Oppsummering dag 8: Fire kvinner gjenstår, deriblant seed nummer 1, 2 og en tidligere Wimbledon-mester.

På tirsdag ble kvinnenes kvartfinaler ferdigspilt i Sør-London. Blant de fire vinnerne er første og andre seed samt en tidligere Wimbledon-mester.

Verdensener Ashleigh Barty slo landskvinnen Ajla Tomljanovic 2-0 og møter Angelique Kerber i den første semifinalen etter den tyske kvinnen slo Karolina Muchova 2-0 på tirsdag.

Kvinne-eliten

Nummer fire i verden, Aryna Sabalenka fra Hvite-Ruussland, slo Afrikas beste tennis-spiller Ons Jabeur og møter Karolina i den andre semifinalen etter den tsjekkiske kvinnen slo Viktorija Golubic i kvartfinalen.

Kerber er den eneste av de gjenværende kvinnene som har vunnet Wimbledon. Det skjedde i 2018. I tillegg har hun vunnet Australian Open (2016) og US Open (2016). Ashleigh Barty har vunnet en Grand Slam tittel så langt, Roland Garros 2019.

Karolina Pliskova og Aryna Sabalenka har aldri vunnet Grand Slams.

Dette er kvinnenes semifinaler (spilles torsdag)

  • Ashleigh Barty – Angelique Kerber
  • Aryna Sabalenka – Karolina Pliskova

Medvedev ute

Herrenes fjerde runde kamp mellom verdenstoer Daniil Medvedev og Hubert Hurkacz ble utsatt fra mandag og ble ferdigspilt på tirsdag.

Russiske Medvedev ledet oppgjøret 2-1, men da spillet fortsatte på tirsdag, klarte polske Hurkacz å snu oppgjøret – og vant til slutt 3-2.

I kvartfinalen møter polakken Roger Federer.

Herrenes kvartfinaler spilles på onsdag.

Doubles-kvartfinalen mellom Casper Ruud/Andre Gøransson og Horacia Zeballos/Marcel Granollers vil mest sannsynlig spilles på onsdag.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv