Casper Ruud er videre til tredje runde av Madrid Open. Foto: Discovery+

Ny seier i Madrid

av | 5 mai, 2021 - 21:48 | Casper Ruud, Internasjonalt

Casper Ruud vant komfortabelt over Yoshihito Nishioka i andre runde av Madrid Open - møter Stefanos Tsitsipas i neste.

Casper Ruud – Yoshihito Nishioka: 2-0 (6-1, 6-2)

Japanske Yoshihito Nishioka (ATP 60) tapte søndagens kvalifiseringsfinale inn til Madrid Open, men kom likevel inn som en Lucky Looser, som betyr at han på tross av tapet får en plass i hovedturneringen fordi noen andre måtte trekke seg.

Slutt på Madrid-bonus for Nishioka

I første runde slo japaneren litt overaskende ut Filip Krajinovic (ATP 36), men sent onsdag kveld tok bonusrunden i Madrid slutt for Nishioka som ble ekspedert ut av turneringen av en betydelig bedre tennisspiller fra Snarøya.

Yoshihito Nishioka (ATP 60) var sjanseløs mot Casper Ruud i Madrid. Foto: Shutterstock.

Det første settet ble ren overkjøring hvor nordmannen brukte 27 minutter på å vinne 6-1 uten å bli konfrontert med en eneste break-ball.

Kampen ebbet litt ut etter at Ruud startet det andre settet med et nytt brudd. Nishiokas kroppsspråk minnet lite om jernviljen til en japansk samurai-kriger, heller mer en resignert spiller som har møtt sin overmann.

Ruud brøt japaneren en femte og siste gang før han servet inn settet 6-2 -og kampen 2-0 med settsifre 6-1, 6-2 like før klokken passerte en times spill.

Storkamp på torsdag

I tredje runde venter Stefanos Tsitsipas. Grekeren er jevngammel med Ruud, rangert nummer fem i verden og rir på en sky av selvtillit om dagen etter å ha vunnet sin første Masters turnering for to uker siden i Monte Carlo.

Stefanos Tsitsipas (ATP 5) er Ruuds tredje motstander i Madrid. Foto: Shutterstock.

Tsitsipas er sammen med Rafael Nadal og Andrey Rublev blant de aller beste grusspillerne om dagen – og utgjør en overhengende fare for Ruuds fremtid i Madrid, men dersom nordmannen fortsetter å spille på det nivået han har vist i det siste kan oppgjøret bli jevnere enn ranking-avstanden tilsier.

Kuriositet: Ruud, Nadal og Tsitsipas vant alle sine kamper 6-1, 6-2 på onsdag.

Casper Ruud – Stefanos Tsitsipas forventes å starte nærmere kl 18. på torsdag.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv