Casper Ruud starter grussesongen i Marbella i neste uke. Foto: Shutterstock.

Zverev ute – Ruud er tittelkandidat i Marbella

av | 3 april, 2021 - 17:38 | Casper Ruud, Internasjonalt

Casper Ruud er tredje seedet i Andalucia Open.

Etter mye og frem og tilbake og siste-liten forandringer er nå Casper Ruud tredje-seed i neste ukes ATP 250 grus-turnering i Marbella.

På Langfredag ble det klart at Alexander Zverev hadde tatt imot et wildcard til Andalucia Open og ville bli første seed, men da trekningen kom ut lørdag kveld er han ikke med på listen.

Det har ikke kommet noen offisielle forklaringer fra noen kilder lørdag kveld, men tyskeren slet med smerter under Miami Open i forrige uke og kan være bakgrunnen for at han nå ikke er på listen over spillere. Enten det eller så har administrasjonen i Marbella rotet det til på påskeaften og en ny trekning kommer ut senere.

Rublev ute

Som forventet trakk Andrey Rublev seg – dermed blir Casper Ruud tredje seed, får bye i første runde og møter vinneren av Gianluca Mager og Mikhail Kukushkin i runde to. Den kampen spilles på onsdag eller torsdag.

Første seed i Marbella er Pablo Carreno Busta og andre seed er Fabio Fognini. Ruud er på samme side av trekningen som Fognini, en spiller han har slått før. De to kan møtes i en eventuell semifinale.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Norsk involvering i ATP finale

Norsk involvering i ATP finale

Karl Adrian Nørstenæs er en del av Team Roman Safiullin som på tirsdag spiller sin første ATP finale – motstander er Alexander Zverev.

Laver Cup har startet

Laver Cup har startet

For tredje år på rad er Casper Ruud en del av Team Europe i prestisje-turneringen.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv