De Tre Store skal delta i samme turnering. Foto: Shutterstock.

Gjenforenes i Miami

av | 24 februar, 2021 | Internasjonalt

Nadal, Federer og Djokovic deltar alle i årets første Masters.

Det er Michal Samulski fra Tennis Hall of Fame på Twitter som melder at samtlige tre legender er påmeldt Miami Open, en Masters på hardcourt med oppstart 25.mars.

Fjorårets turnering ble avlyst pga Covid-19, dermed er Roger Federer fortsatt regjerende mester i Miami.

Djokovic har vunnet turneringen seks ganger og Federer fire. En interessant statistikk fra Miami er at Djokovic ble den yngste vinneren av turneringen noensinne som 19 åring i 2007 – mens Federer ble den eldste i historien da han vant som 37 åring i 2019.

Rafael Nadal har aldri gått til topps i Miami.

På kvinnesiden er verdensener Ashleigh Barty regjerende mester (fra 2019) i Miami.

Kan bli nytt stjernemøte for Ruud

Casper Ruud skal etter planen også delta i Miami. På onsdag ble det klart at nordmannen står over neste ukes ATP 500 turnering i Rotterdam.

– Casper er tilbake veldig snart. Vi tror Acapulco (ATP 500) blir neste turnering, skriver manager Venke Aure til Eurosport.

Acapulco går uken før Miami. Forhåpentligvis er den unge stjernen fra Snarøya frisk og rask til Miami, der han som en av de 32 seeda spillerne står over første runde. Det er en god sjans for at nordmannen får en ny kamp mot en av legendene.

Fra før har Ruud møtt Federer i French Open i 2019 og Novak Djokovic i semifinalen av Roma i fjor. Han har fortsatt til gode å møte idolet, læremesteren og sparringspartneren Rafael Nadal i en ATP-kamp.

I Miami kan det skje.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Busta vant Andalucia Open

Busta vant Andalucia Open

Første seed og hjemmefavoritt Pablo Carreno Busta stod alene igjen på grusen i Marbella – se hvem andre som tok titler denne uken.

Rystet av tenåring i Marbella

Rystet av tenåring i Marbella

Casper Ruud møtte sin overmann i Andalucia Open – 17 åringen Carlos Alcaraz demonstrerte hvorfor han er dubbet den nye Nadal.

Gruskontroll i Marbella

Gruskontroll i Marbella

Årets første grus-seier er i boks for Casper Ruud som nå er favoritt til å nå finalen i Andalucia Open.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv