Både Casper Ruud og Ulrikke Eikeri møtte et seedet makkerpar i første runde av French Open. Foto: Eurosport, Norges Tennisforbund/Espen Hildrup.

Norsk double-exit i French Open

av | 1 oktober, 2020 - 13:32 | Casper Ruud, French Open, Internasjonalt, Ulrikke Eikeri

Casper Ruud og Ulrikke Eikeri røk ut av doubles i Paris.
Ulrikke Eikeri/Aliona Bolsova – Hayley Carter/Luisa Stefani : 1-2 (7-5, 1-6, 3-6)
Casper Ruud/Miomir Kecmanovic – John Peers/Michael Venus: 1-2 (6-4, 3-6, 2-6)

Små marginer

Torsdag var en liten merkedag i norsk tennishistorie med både en herre og en kvinne i aksjon på hovedtablået i French Open.

Først ute var Ulrikke Eikeri som sammen med sin spanske makker Aliona Bolsova møtte det tiende seedete makkerparet Hayley Carter og Luisa Stefani.

Det norsk-spanske makkerparet havnet bakpå i det første settet, men brøt to ganger tilbake og sikret seg det første settet 7-5. Små marginer avgjør poengene i double og favorittene fra USA og Brasil kom tilbake og tok det andre settet hele 6-1.

I det avgjørende tredje settet tok Eikeri og Bolsova ledelse med et brudd opp til 3-1, men ble selv brutt i sine tre neste serve-games og Carter/Stefani vant kampen 2-1 med settsifre 5-7, 6-1, 6-3.

Ruud fortsatt med i single

På herresiden møte Casper Ruud og hans serbiske kompis Miomir Kecmanovic det ellevte seedete makkerparet John Peers og Michael Venus.

Ruud/Kecmanovic vant det første settet 6-4, tapte det neste 3-6 – før det rutinerte makkerparet fra Australia/New Zealand servet inn kampen 2-1 med settsifre 4-6, 6-3, 6-2.

Casper Ruud er fortsatt med i single hvor han på fredag møter Dominic Thiem i runde tre etter å ha slått Yuichi Sugita og Tommy Paul i de to første rundene.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Rett ut i Båstad

Rett ut i Båstad

Casper Ruud røk ut i strake sett til Thiago Monteiro i sin første kamp i Swedish Open.

Den Hellige Gral

Den Hellige Gral

Centre Court i Wimbledon hører hjemme på FNs liste av bevaringspliktige verdensarv-lokasjoner.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv