Qizhong Stadium – hjemsted for Shanghai Masters. Foto: Wikipedia.

ATP: Asia 2020 er kansellert

av | 24 juli, 2020 - 19:20 | Internasjonalt

Kinesiske myndigheter tar ingen sjanser - stenger alle internasjonale sportsarrangement ut året.

ATP skriver på fredag at et nytt direktiv fra kinesiske myndigheter angående Covid-19 har satt en effektiv stopp for alle asiatiske ATP-turneringer ut året.

Turneringene som rammes er Shanghai Masters, China Open, Chengdu Open og Zhuhai Championships. De japanske turneringene var allerede kansellert.

Fra før av har ikke ATP offentliggjort programmet etter French Open og det var stor usikkerhet knyttet til den asiatiske delen av ATP-kalenderen.

Den reviderte 2020-sesongen er allerede utsatt en uke, fra 15. til 22.august etter at Citi Open ble kansellert. Den gjeldende oppstart for ATP er nå lørdag 22.august med Cincinnati Masters som i årets utgave spilles ved US Open-anlegget i Flushing Meadows, New York.

ATP sier videre at de jobber med å få på plass en komplett kalender for den gjenværende sesongen. En ny oppdatering skal komme i løpet av to uker.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Norsk involvering i ATP finale

Norsk involvering i ATP finale

Karl Adrian Nørstenæs er en del av Team Roman Safiullin som på tirsdag spiller sin første ATP finale – motstander er Alexander Zverev.

Laver Cup har startet

Laver Cup har startet

For tredje år på rad er Casper Ruud en del av Team Europe i prestisje-turneringen.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv