Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Skal spille bak lukkede dører

Dominic Thiem blir den første store stjernen som gjenopptar turneringspill etter korona-viruset lammet verden i mars.

Nesten to og en halv måned etter Indian Wells ble verdens første store idrettsarrangement til å bli stengt pga korona-viruset og suspenderte alle internasjonale turneringer frem til 13.juli – har enkelte land nå åpnet for innenlandsspill.

Det gjelder bl.a i Østerrike hvor nummer tre i verden Dominic Thiem skal spille Generali Austrian neste uke. Det blir en innendørs-turnering arrangert av tennisnet.com og består av 16 herrer og 8 kvinner med en total premiepott på 1.7 millioner kroner.

I tillegg til å bli spilt bak lukkede dører, vil det heller ikke være linjedommere eller ballgutter på banen. Kun hoveddommeren og spillerne skal være tilstede. Publikum henvises til nasjonale streaming-kanaler for å se sin østerrikske superstjerne i aksjon.

Herrenes turnering starter førstkommende mandag hvor Dominic Thiem skal bryne seg på landsmannen David Pichler, rangert som nummer 479 i verden.

Kilder: Essentially Sports

Andre artikler

Lik Tennis-Norge på Facebook for å holde deg oppdatert.