Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

All tennis utsatt til minst 13.juli

Wimbledon kansellert for første gang siden andre verdenskrig.

Samtidig som Wimbledon på onsdag annonserte at de kansellerer årets turnering på grunn av Covid-19 pandemien, så skriver herrenes tennisforbund ATP – og kvinnenes forbund WTA i en felles pressemelding at profesjonell tennis tidligst kan gjenoppstå den 13.juli.

– Helse og sikkerhet forblir topp prioritet mens vi navigerer oss gjennom disse krevende tidene. Vi skal gjøre alt vi kan for at Touren skal gjenopstå så tidlig som sikkert mulig, sier styreformannen i ATP, Andrea Gaudenzi.

Fra tidligere var det 8.juni som var den planlagte oppstartdatoen for de profesjonelle tennis-tourene, men den globale virus-situasjonen har forverret seg og nå er både grus og gress-sesongen 2020 et tapt kapittel.

French Open, eller Roland Garros, har i motsetning til andre turneringer valgt å flytte datoen fremfor å kansellere turneringen. Beslutningen som har ført til store reaksjoner i tennismiljøer verden over – betyr at French Open skal gå fra 20.september til 4.oktober.

Andre artikler

Lik Tennis-Norge på Facebook for å holde deg oppdatert.