All tennis utsatt til minst 13.juli

av | 2 april, 2020 - 10:03 | Internasjonalt

Wimbledon kansellert for første gang siden andre verdenskrig.

Samtidig som Wimbledon på onsdag annonserte at de kansellerer årets turnering på grunn av Covid-19 pandemien, så skriver herrenes tennisforbund ATP – og kvinnenes forbund WTA i en felles pressemelding at profesjonell tennis tidligst kan gjenoppstå den 13.juli.

– Helse og sikkerhet forblir topp prioritet mens vi navigerer oss gjennom disse krevende tidene. Vi skal gjøre alt vi kan for at Touren skal gjenopstå så tidlig som sikkert mulig, sier styreformannen i ATP, Andrea Gaudenzi.

Fra tidligere var det 8.juni som var den planlagte oppstartdatoen for de profesjonelle tennis-tourene, men den globale virus-situasjonen har forverret seg og nå er både grus og gress-sesongen 2020 et tapt kapittel.

French Open, eller Roland Garros, har i motsetning til andre turneringer valgt å flytte datoen fremfor å kansellere turneringen. Beslutningen som har ført til store reaksjoner i tennismiljøer verden over – betyr at French Open skal gå fra 20.september til 4.oktober.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Laver Cup har startet

Laver Cup har startet

For tredje år på rad er Casper Ruud en del av Team Europe i prestisje-turneringen.

Finalen er satt i New York

Finalen er satt i New York

Det blir en reprise av 2021 finalen i US Open etter Daniil Medvedev gjorde ‘Det Umulige’ natt til lørdag.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv