Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Ny bestenotering

Casper Ruud sniker seg enda nærmere farens rekord på 39.

Opprinnelig skulle nordmannen spilt Cordoba Open i Argentina denne uken, men måtte trekke seg i siste liten på grunn av en forkjølelse

Til tross for en uke uten turneringsspill, klatrer Ruud likevel en plass på verdensrankingen på førstkommende mandag. Uten noen poeng å forsvare fra uke 6 i fjor samt at ingen av hans rivaler klarte å passere han, klatrer Ruud en plass på rankingen – til nummer 45 i verden. Det er en liten forbedring fra nåværende 46 og karrièrens høyeste notering.

Dermed tar Ruud junior enda et lite steg nærmere faren Christian Ruud sin rekord på 39.

Argentina Open

På torsdag meldte Ruud sin Facebook-side at nordmannen er blitt frisk og på plass i Buenos Aires for å spille Argentina Open, en ATP 250-turnering på grus.

Etter at Dominic Thiem og Matteo Berretini begge trakk seg, vil mest sannsynlig Ruud bli seedet nummer åtte i turneringen. Kun de fire beste mottar bye, noe som vil si at de slipper å spille første runde.

Dermed starter grus-sesongen en uke senere enn planlagt for nordmannen som historisk har gjort det bra på den sør-amerikanske grusen. I 2017 fikk han internasjonal oppmerksomhet da han som wildcard kom til semifinalen av Rio Open. Ifjor brøt han inn i Topp 100 for første gang etter å ha kommet til semifinalen av Brasil Open.

Andre artikler

Lik Tennis-Norge på Facebook for å holde deg oppdatert.