Casper Ruud dominerte i Argentina

av | 13 februar, 2020 - 00:48 | Casper Ruud

Nordmannen brukte under en time på å knuse motstanderen.

Ruud og Roberto Carballes Baena fra Spania møttes for første gang i Rio Open i 2017 da spanjolen ble et av Ruud sine ofre på veien til en sensasjonell semifinale som wildcard i ATP 500-turneringen.

Siden den gang har Ruud passert spanjolen på rankingen og var som nummer 45 i verden favoritt i forkant av onsdagens kamp mot spanjolen med sitt nummer 88 på samme ranking.

Roberto Carballes Baena

En klasse for seg selv

Nordmannen var i en klasse for seg selv utpå banen og brukte sitt fremste våpen; forehanden til å kjøre over spanjolen.

Det første settet brukte han 30 minutter til å vinne 6-1 etter å ha brutt spanjolen to ganger uten å tillate motstanderen en eneste bruddmulighet.

Med en forehand i verdensklassen fortsatte han å hamre over spanjolen i det andre settet. Nordmannen gjorde alt rett og vant hver eneste game i settet.

Etter en knallsterk kamp som varte i 58 minutter vant nordmannen med sifrene 6-1, 6-0 og er klar for kvartfinalen hvor han møter tredje seed Dusan Lajovic (ATP 23). Den kampen spilles på fredag.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Rett ut i Båstad

Rett ut i Båstad

Casper Ruud røk ut i strake sett til Thiago Monteiro i sin første kamp i Swedish Open.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv