Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Nummer 46 i verden

Casper Ruud bryter inn i topp 50 for første gang i karrièren.

Ingen kan lenger passere Casper Ruud på rankingen i inneværende uke, noe som betyr at nordmannen vil bli nummer 46 når rankinglistene oppdateres natt til mandag.

Det er poengene nordmannen fikk i ATP Cup som sender Ruud oppover på rankinglistene. 130 poeng fikk han for å slå John Isner og Fabio Fognini i Perth. Ruud står nå med totalt 1079 ATP poeng og mister ikke flere poeng før mandag 24.februar. Med suksess i Auckland og Australian Open, kan pappa Christian sin bestenotering som nummer 39 snart være forbigått.

Samtidig som listene oppdateres spiller Casper Ruud første runde av ATP 250-turneringen ASB Classic i Auckland, New Zealand. Motstander er Ugo Humbert (ATP 56) fra Frankrike. Kampstart norsk tid blir rundt kl 04:00 natt til mandag.

Andre artikler

Lik Tennis-Norge på Facebook for å holde deg oppdatert.