Casper Ruud nominert til årets gjennombrudd

av | 18 desember, 2019 - 19:56 | Casper Ruud

Casper Ruud kan bli årets gjennombrudd på Idrettsgallaen.

For første gang i løpet av Idrettgallaens historie så er en tennisspiller nominert. Idrettsgallaen ble for første gang arrangert i 2002.

Ruud har vært nær nominasjon i flere år etter gode prestasjoner, men da han brøt 100-grensen på rankingen ble han endelig nominert. I tillegg har Ruud nådde tredje runde i Roland Garros, spilte finale i en ATP 250-turnering og semifinale på ATP 500-nivå.

– Selv om det har vært et etter-olympisk år, har også 2019 vært et fantastisk år for norsk toppidrett. Norske utøvere har fortsatt å være toneangivende i våre tradisjonelle vinteridretter, både i verdenscupene og i VM i Seefeld, Åre og Østersund. I tillegg presterer Norge stadig bedre i sommeridretter, noe som er ekstra spennende med OL og Paralympics i Tokyo bare drøye sju måneder unna, sier juryleder Tore Øvrebø i en pressemelding.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Ute av Beijing

Ute av Beijing

Casper Ruud leverte topptennis, men det var likevel ikke nok til å slå det spanske vidunderet Carlos Alcaraz.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv