Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Rutinert slovaker sendte Durasovic ut av Brest

Viktor Durasovic kjempet hardt og lenge, men falt til slutt for den erfarne Norbert Gombos (ATP 119) i fransk Challenger.

Det startet så bra for Viktor Durasovic (ATP 351) som tok første settet 6-4 mot slovakiske Norbert Gombos (ATP 119) i andre runde av Brest Challenger på onsdag. Den 1.93 høye slovakeren skjerpet spillet sitt og vant andre settet 6-2 før kampen gikk til et avgjørende tredje sett.

I en tom arena på Center Courten i Brest, kjempet begge spillerne hardt for avansement i det avgjørende settet. Gombos tok første bruddet, men Durasovic fulgte umiddelbart opp. Servebruddene satt tett og kampen så ut til å gå til forlengelse da Durasovic hadde tre breakballer når Gombos skulle serve inn kampen på 5-4. Durasovic misset alle tre sjansene sine og den betydelig høyere rangerte slovakeren kunne til slutt feire med sifrene 4-6,6-2,6-4.

Turneringen i Brest var forøvrig Roger Federers sin første profesjonelle tennistittel. Innehaveren av hele 102 ATP-titler vant tilbake i 1999 Challenger-turneringen i den franske kystbyen.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788