Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Kollaps i Toronto

Etter å ha vunnet første sett på tiebreak, ble Ulrikke Eikeri overkjørt av Bibiane Schoofs i Canada.

I runde to av ITF 60.000 dollars-turneringen i Toronto måtte Nordstrand-spilleren finne seg i å være underdog i torsdagens oppgjør mot Bibiane Schoofs (WTA 156). Nederlenderen er ranket nærmere 90 plasser høyere enn Eikeri og var seedet nummer tre i Toronto.

Det var derfor sterkt av Eikeri å ta føringen i kampen etter å spilt et bra og jevnt første sett som endte med seier i tiebreak. Istedenfor et mulig avgjørende andre sett, ble resten av kampen en lang smertelig enveiskjøring der den nederlandske favoritten overkjørte Nordstrand-spilleren. Kun ett av de siste 13 games klarte hun å ta. Kombinasjonen av dårlig serving og en progressiv Schoofs snudde kampen på hodet og Eikeri tapten kampen med sifrene 7-6,1-6,0-6.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788