Kollaps i Toronto

av | 31 oktober, 2019 - 22:23 | Internasjonalt, Ulrikke Eikeri

Etter å ha vunnet første sett på tiebreak, ble Ulrikke Eikeri overkjørt av Bibiane Schoofs i Canada.

I runde to av ITF 60.000 dollars-turneringen i Toronto måtte Nordstrand-spilleren finne seg i å være underdog i torsdagens oppgjør mot Bibiane Schoofs (WTA 156). Nederlenderen er ranket nærmere 90 plasser høyere enn Eikeri og var seedet nummer tre i Toronto.

Det var derfor sterkt av Eikeri å ta føringen i kampen etter å spilt et bra og jevnt første sett som endte med seier i tiebreak. Istedenfor et mulig avgjørende andre sett, ble resten av kampen en lang smertelig enveiskjøring der den nederlandske favoritten overkjørte Nordstrand-spilleren. Kun ett av de siste 13 games klarte hun å ta. Kombinasjonen av dårlig serving og en progressiv Schoofs snudde kampen på hodet og Eikeri tapten kampen med sifrene 7-6,1-6,0-6.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Norsk involvering i ATP finale

Norsk involvering i ATP finale

Karl Adrian Nørstenæs er en del av Team Roman Safiullin som på tirsdag spiller sin første ATP finale – motstander er Alexander Zverev.

Laver Cup har startet

Laver Cup har startet

For tredje år på rad er Casper Ruud en del av Team Europe i prestisje-turneringen.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv