Durasovic ut av teppet i Bavaria

av | 29 oktober, 2019 - 16:03 | Internasjonalt, Viktor Durasovic

Skuffelsen over et tapt første sett hindret Viktor Durasovic i å komme tilbake i første runde av Challenger i Eckental.

Etter å ha slått toppseed Jan Choinski (ATP 288) i kvalfinalen på mandag ble Viktor Durasovic klar for hovedrunden i Challenger-turneringen Eckental i Bavaria. Turneringen spilles på teppe fremfor standard hardcourt. Teppe er et mindre brukt fjerde underlag i tennis etter grus, gress og hardcourt. Bruken av teppe skyldes ofte at arrangøren ikke har tilgang på permanente hardcourt-baner, men er avhengig av å ‘rulle ut’ banen for anledningen.

På tirsdag ventet hjemmefavoritten Julian Lenz (ATP 238) i første runde. Det første settet ble en jevn batalje som endte i et tie-break etter at spillerne hadde brutt hverandre to ganger hver. Spenningen fortsatte inn i tie-breaket som til slutt endte 8-6 til tyskeren.

Etter først å misset på sjansen til å serve inn settet på 5-4 og deretter i tie-breaket, tok skuffelsen tak i Durasovic som tapte det det andre settet 2-6 og dermed kampen 6(8)-7,2-6.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Ute av Beijing

Ute av Beijing

Casper Ruud leverte topptennis, men det var likevel ikke nok til å slå det spanske vidunderet Carlos Alcaraz.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv