Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Casper Ruud videre i St. Petersburg

En bunnsolid Casper Ruud sikret onsdag karrièrens første ATP innendørs-seier da han slo Alexander Bublik (ATP 70) i første runde av St. Petersburg Open.

Casper Ruuds første stopp på innendørs hardcourt-sesongen er St. Petersburg Open i Russland. ATP 250-turneringen spilles på Sibur Arena utenfor Russlands neste største by. Onsdag møtte nordmannen Alexander Bublik (ATP 70) fra Kasakhstan.

Den 1.98 høye motstanderen hadde en sterk serve som holdt Ruud på en armlengdes avstand gjennom det første settet. Bublik tok kampens første brudd, men Ruud fikk brutt tilbake og første settet gikk til tie-break. Der kom nordmannen skjevt ut og ga noen lette poeng til motstanderen som vant tie-breaket 7-3.

Det andre settet var tennis lærebok 101 der Ruud tar serve-gamene sine enkelt med god første-serve, sterk forehand og bra bruk av lengde på slagene sine. Han følger opp med å bryte, holde og serve inn settet blankt til 6-4.

Dermed gikk kampen til et avgjørende tredje sett. Der fortsatte nordmannen sitt solide spill, alltid mer dødelig enn motstanderen. Med to brudd til sin fordel servet han inn kampen med sifrene 6-7(3),6-4,6-2.

Motstanderen i runde to blir italienske Salvatore Caruso (ATP 114).

Andre artikler

Lik Tennis-Norge på Facebook for å holde deg oppdatert.