Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Canadisk tenåring vant US Open

Bianca Andreescu hindret Serena Williams en ny Grand Slam-tittel.

Andreescu åpnet forrykkende og vant det første settet 6-3. I det andre settet så det en liten stund til å glippe, men til slutt sikret hun seg settet 7-5.

– Jeg har drømt om dette øyeblikket så lenge. De siste fire årene har jeg helt ærlig forestilt meg dette, sett dette for meg nesten hver eneste dag. At det skulle bli en realitet er bare helt sprøtt. Så da får jeg tro at disse visualiseringene virkelig, virkelig fungerer, sa Bianca Andreescu etter seieren.

19-åringen har vært årets overraskelse i New Yrok, aldri tidligere lenger enn til andre runde i en Grand Slam-turnering.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788