Melanie Stokke til semifinale i Tyskland

av | 2 august, 2019 - 18:15 | Internasjonalt, Melanie Stokke

Etter et fjorår preget av skade og sykdom er Melanie Stokke tilbake i fyr og flamme. Fredag slo hun andre seed Georgina Garcia-Perez i 25.000 dollars-turnering i Bad Saulgau.

Spanske Georgina Garcia-Perez (WTA 218) var seedet nummer to i 25.000 dollars-turneringen i sør-tyske Bad Saulgau og storfavoritt til å vinne fredagens kvartfinale.

Desverre for henne så møtte hun en norsk kvinne i storform. Melanie Stokke hadde før kvartfinalen i tillegg vunnet to kvalifiseringskamper som ble spilt på en og samme dag.

I fredagens kvartfinale var hun hele tiden bedre enn spanjolen. Hun servet bra, tok flere bruddmuligheter, gjorde mindre feil og holdt hodet kaldt i første settets tie-break som hun tok 10-8. I det andre settet holdt det med et brudd til sin fordel og hun vant en sterk seier i strake i sett med sifrene 7-6(8), 6-4 i en kamp som varte i 2 timer og 27 minutter.

Etter et 2018 preget av sykdom og skade ser det ut til at Nordstrand-spilleren er på full vei tilbake til tidligere form.

I semifinalen venter sjette seed Katharina Gerlach (WTA 339) fra Tyskland.


Relaterte artikler

Relaterte artikler

French Open 2024

French Open 2024

Casper Ruud er heldig med trekning – blir likevel knalltøft for nordmannen å nå sin tredje strake finale i Paris.

Trening gir bedre liv

Trening gir bedre liv

Ny global studie viser sammenheng mellom regelmessig trening i tenårene og positiv mental helse i voksen alder.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv