Melanie Stokke til semifinale i Tyskland

av | 2 august, 2019 | Internasjonalt, Melanie Stokke

Etter et fjorår preget av skade og sykdom er Melanie Stokke tilbake i fyr og flamme. Fredag slo hun andre seed Georgina Garcia-Perez i 25.000 dollars-turnering i Bad Saulgau.

Spanske Georgina Garcia-Perez (WTA 218) var seedet nummer to i 25.000 dollars-turneringen i sør-tyske Bad Saulgau og storfavoritt til å vinne fredagens kvartfinale.

Desverre for henne så møtte hun en norsk kvinne i storform. Melanie Stokke hadde før kvartfinalen i tillegg vunnet to kvalifiseringskamper som ble spilt på en og samme dag.

I fredagens kvartfinale var hun hele tiden bedre enn spanjolen. Hun servet bra, tok flere bruddmuligheter, gjorde mindre feil og holdt hodet kaldt i første settets tie-break som hun tok 10-8. I det andre settet holdt det med et brudd til sin fordel og hun vant en sterk seier i strake i sett med sifrene 7-6(8), 6-4 i en kamp som varte i 2 timer og 27 minutter.

Etter et 2018 preget av sykdom og skade ser det ut til at Nordstrand-spilleren er på full vei tilbake til tidligere form.

I semifinalen venter sjette seed Katharina Gerlach (WTA 339) fra Tyskland.


Relaterte artikler

Relaterte artikler

Busta vant Andalucia Open

Busta vant Andalucia Open

Første seed og hjemmefavoritt Pablo Carreno Busta stod alene igjen på grusen i Marbella – se hvem andre som tok titler denne uken.

Rystet av tenåring i Marbella

Rystet av tenåring i Marbella

Casper Ruud møtte sin overmann i Andalucia Open – 17 åringen Carlos Alcaraz demonstrerte hvorfor han er dubbet den nye Nadal.

Gruskontroll i Marbella

Gruskontroll i Marbella

Årets første grus-seier er i boks for Casper Ruud som nå er favoritt til å nå finalen i Andalucia Open.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv