Sponset artikkel: Tennis er en hitt på norske bettingsider

av | 13 juli, 2019 - 19:37 | Internasjonalt

Sommertid er tennistid. Med Wimbledon godt i gang, og Lausanne, Palermo og US Open like om hjørnet, har spilleglade tennisentusiaster massevis av store sportsbegivenheter å se fram til.

Er du typen som liker sportsbetting, og samtidig har peiling på tennis, er dette den tiden på året da du virkelig kan få valuta for pengene.

For i motsetning til tradisjonelle spill der utfallet er 100 % flaksbasert, handler sportsbetting langt på vei om kunnskap og kjennskap. Jo bedre du kjenner sporten og utøverne, jo større er sjansen for å vinne stort.

Massevis av gode betting sider å velge mellom
Betting og sportspill er i vinden som aldri før. Det er gode nyheter for alle som elsker sport, for økt etterspørsel betyr som kjent at kvaliteten på tilbudet øker. Hos CasinoPiloten finner du oversikten over de beste norske bettingsider, og her får du også tips til hvordan du får mest igjen for pengene dine.

Sommer er ensbetydende med noen av verdens største tennisturneringer, og med Serena Williams tilbake i verdenseliten og Wimbledon, er det massevis av fantastisk tennis å glede seg til i sommer. De beste bettingsidene leverer alltid de beste kampene og de beste oddsene, så vær kresen når du velger bettingside. Husk, det er spillers marked. 

Slik finner du de beste betingsidene for tennis
Dette bør du se etter når du skal velge deg en bettingside:

  • Gode velkomstbonuser
  • Lave omsetningskrav
  • Generøse lojalitetsbonuser
  • Tilgjengelig kundeservice med gode åpningstider
  • Lisens fra Malta eller Storbritannia
  • Gode betalingsløsninger
  • Godt rykte, populær side
  • Brukervennlighet
  • Gode odds, sammenlignet med andre sider

Wimbledon – én av de aller største
Sammen med Australian Open, French Open og US Open utgjør Wimbledon det som i tennis er kjent som Grand Slam-turneringene. Dette er de fire viktigste tennisturneringene, de med høyest prestisje og de største pengepremiene. I år går Wimbledon av stabelen 1.– 14. juli.

Wimbledon er den eldste av de store tennisturneringene, og har røtter tilbake til 1877. Matchene spilles på legendariske All England Lawn Tennis and Croquet Club i Wimbledon, London, og det er den eneste av Grand Slam-turneringene som spilles på gress.

I 2012 økte pengepremien for vinnerne av singelturneringene til 1 150 000 pund, i overkant av 12 millioner kroner, så det er ikke tvil om at verdens beste mannlige- og kvinnelige tennisspiller kan le hele veien til banken.

Andre som kan le hele veien til banken er de som satte penger på at 15 år gamle Cori Gauff skulle ta seg videre til tredje runde av den prestisjetunge turneringen. For Wimbledon er en tennisturnering som alltid byr på overraskelser, og kan du forutse de store gjennombruddene vil oddsene alltid være på din side.   

Betting på tennis
Det aller vanligste er å spille på utfallet av kampen, du vedder altså på hvem som vinner. Siden det kun er to spillere, eller to lag, vil oddsene alltid være 50/50, noe som må betraktes som ekstremt gode odds. Har du i tillegg kunnskap om spillerne kan du øke oddsen betraktelig i din favør.

Du kan selvfølgelig også spille på vinnerne av de store turneringene, det gir ofte høyere odds og mye mer spenning for pengene. Grand Slam-turneringene er korte og intense, men er du av den tålmodige typen kan du også spille på langturneringer som Davis Cup og Fed Cup. De fleste bettingsider tilbyr både odds og live odds på tennis, så du kan altså spille både før og etter match-start.

Som spiller kan du oppleve at oddsene varierer litt fra bettingselskap til bettingselskap. Sjekk derfor flere sider før du bruker pengene dine og sørg alltid for at du får de beste oddsene. Husk også at noen selskap tilbyr oddsgaranti, som alltid sikrer deg det beste utgangspunktet.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv