Ruud til kvartfinale i Challenger

av | 10 juli, 2019 - 19:13 | Casper Ruud

Snarøya-gutten vant en enkel kamp mot det tyske wildcardet Daniel Altmeier i runde tre av Challenger-turneringen i Braunschweig.

Forrige gang Casper Ruud traff Daniel Altmeier var for tre år siden i en Futures-turnering i Belgia. Den gang var nordmannen rangert som nummer 555 i verden. Til tross for at han tapte for tyskeren den gang, har mye skjedd siden sist.

Blant annet fikk Ruud tatt sin første Challenger-tittel drøyt to måneder senere i Sevilla og har siden det klatret til 62.plass i verden og spilt fem Grand Slam-turneringer. Det var derfor en revansjesugen Ruud som onsdag møtte tyske Altmeier som hadde fått wildcard som hjemmefavoritt.

Kampen startet litt rotete med to strake serve-brudd, men Ruud skjerpet seg tidlig og fikk stabilisert spillet sitt. Han brøt opp til 4-2, avverget flere break-points, fikk vist frem forehanden sin og tok første settet 6-3.

I det andre settet var det Ruud sin tur til å bryte i åpnings-gamet. Altmeier kom ajour igjen med et break og det gikk vice versa tilbake før Ruud brøt for siste gang og servet inn det andre settet med 7-5.

Med en grei, men slitesterk seier med sifrene 6-3 7-5 er Ruud i kvartfinalen i Sparkassen Open, en Challenger 90-turnering som spilles i tyske Braunschweig. I kvartfinalen møter han brasilianske Thiago Monteiro (ATP 113) som han har møtt og slått tre ganger tidligere.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Ute av Beijing

Ute av Beijing

Casper Ruud leverte topptennis, men det var likevel ikke nok til å slå det spanske vidunderet Carlos Alcaraz.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv