Ruud møter uruguayansk veteran i Kitzbühel

av | 31 juli, 2019 - 16:55 | Casper Ruud, Internasjonalt

Sør-amerikaneren Pablo Cuevas (ATP 53) står mellom Casper Ruud og en semifinale-plass i Generali Open.

Nordmannen og Pablo Cuevas har aldri tidligere møttes på touren til tross for at de lenge har spilt i de samme turneringene. Cuevas har vært profesjonell tennisspiller siden 2004, har seks ATP-titler, men er kanskje mest kjent for å ha vunnet herrenes double-finale i Roland Garros i 2008 sammen med Louis Horna.

Cuevas anses for å være en seig og solid grusspiller. Han spilte i 10 år på ATP-touren før han fikk tatt sin første tittel i 2014 og nådde sin høyeste ranking (19) i karrièren så sent som i 2016. Han har en yngre bror, Martin Cuevas som også er en ATP-spiller, men med mye lavere ranking.

Regn i Tyrol

33 år gamle Cuevas har vist svak form i det siste og røk ut i første runde i Båstad og Hamburg. Før Kitzbühel hadde han ikke vunnet en tenniskamp siden Wimbledon hvor han tok seg til andre runde. I Nord Tyrol ser han derimot ut til å trives.

Onsdag ettermiddag var ikke kampprogrammet for torsdagen satt opp enda. Alle fire kvartfinalene spilles på torsdag og finalen vil finne sted på lørdag. Regn har allerede blitt en faktor i Tyrol og kan påvirke kampprogrammet resten av uken.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Årets tennissko fra ASICS

Årets tennissko fra ASICS

Novak Djokovic var med i utviklingen av skoen som har bidratt til nok en drømmesesong for verdenseneren.

Super-Iga vant WTA Finals

Super-Iga vant WTA Finals

Total dominans – Iga Swiatek brukte bare 59 minutter på å slå Jessica Pegula i finalen av WTA Finals.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv