Casper Ruud møter rutinert nederlender i Hamburg

av | 20 juli, 2019 - 15:14 | Casper Ruud

Casper Ruud forsøker seg i ATP 500-turneringen i Hamburg.

Nordmannen måtte se seg slått allerede i første runde av ATP 250-turneringen i Båstad denne uken, men får allerede kommende uke en mulighet til å reise seg. Da i ATP 500-turneringen i Hamburg.

Lørdag ble trekningen klar og i første runde er Robin Haase motstander. Nederlenderen er nummer 78 i verden, men har en 33.-plass som sin beste plassering i karrieren fra så sent som august 2018. Haase har i år kun vunnet mer enn to kamper på rad ved en anledning. Det skjedde i Miami Open.

Ruud og Haase har for øvrig møttes en gang tidligere. Det skjedde i ATP 250-turneringen i Auckland i 2018. Da var Ruud svært nær en, på det tidspunktet, sensasjonell seier. 20-åringen fra Snarøya vant 6-0 i første sett, men tapte deretter 6-7 (6-8), 3-6. I det andre settet hadde Ruud to matchballer. Unggutten ville for øvrig ikke fått muligheten til å spille Australian Open-kvalifiseringen samme året om han hadde vunnet kampen.

I en eventuell andre runde venter vinneren i oppgjøret mellom Andrey Rublev og Christian Garin. Turneringens beste rangerte spiller er Dominic Thiem. Det er en eventuell motstander i kvartfinalen.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Mr. Genève

Mr. Genève

Casper Ruud vant Genève Open for tredje gang etter å ha vunnet to kamper på en dag.

Finaleklar

Finaleklar

Casper Ruud vant semifinalen i Genève Open – får bare noen timers pause før finale.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv