Amerikansk kjempe sendte Wawrinka ut av Wimbledon

av | 3 juli, 2019 - 21:21 | Wimbledon

Reilly Opelka tok seg videre til tredje runde.

Den amerikanske 21-åringen er hele 211 cm og har i 2019 virkelig tatt steg på tennisbanen. Tidligere i år vant han sin første ATP-tittel. Nå er han i tredje runde i en Grand Slam-turnering for første gang.

Opelka måtte ut i fem sett onsdag. Sterke Stanislas Wawrinka så lenge ut til å gå videre, men unggutten fra USA var til slutt best med 7-5, 3-6, 4-6, 6-4, 8-6.

Raonic
I tredje runde venter en ny tøff oppgave for Opelka, som står med både seier og tap på ATP-nivå mot Casper Ruud, i Milos Raonic.

Canadieren har de to siste årene vært i kvartfinalen i Wimbledon og tapte i 2016 finalen. Onsdag slo han Robin Haase 7-6 (7-1), 7-5, 7-6 (7-4).

Ellers var det få overraskelser på herresiden onsdag. Novak Djokovic vant komfortabelt i tre sett, mens unggutten Felix Auger-Aliassime tok seg til tredje runde. Hjemmehåpet Kyle Edmund, som er 30.-seedet, tapte 6-4, 6-4, 6-7 (3-7), 6-3, 6-4 for Fernando Verdasco.

Wozniacki videre
Caroline Wozniacki har etter at hun fikk diagnosen leddgikt for rundt ett år siden ikke hatt sin beste periode på tennisbanen. I første runde trakk motstanderen sin i første sett, mens i andre runde onsdag ble Veronika Kudermetova.

Også fjorårets Roland Garros-vinner, Simona Halep tok seg videre onsdag. Det samme gjorde Karolina Pliskova. Seedede Sofia Kenin ble slått ut.

PS: Casper Ruud skulle for øvrig spille double onsdag, men grunnet en skade på makker Llyod Harris ble kampen utsatt til torsdag.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Kjær ute av Wimbledon

Kjær ute av Wimbledon

Norges supertalent 16 år gamle Nicolai Budkov Kjær deltok i sin aller første Grand Slam i årets Wimbledon.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv