Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Roger Federer seilte til kvartfinale

Roger Federer viste storform i fjerde runde av Roland Garros.

Sveitseren, som slo Casper Ruud fredag, fikk en enda enklere oppgave i fjerde runde mot Leonardo Mayer, nummer 68 på ATP-rankingen. På en time og 42 minutter vant han 6-2, 6-3, 6-3.

– Jeg var forberedt på på det verste scenarioet før jeg begynte turneringen, at jeg kunne tape i tre strake sett i første runde, men jeg er superglad over prestasjonen min, sier Federer.

Drømmekamp
Nå venter landsmannen Stan Wawrinka. Den tidligere Roland Garros-vinneren hadde en tøff kamp mot stjerneskuddet Stefanos Tsitsipas. Etter over fem timer med fantastisk tennis vant Wawrinka 7-6 (8-6), 5-7, 6-4, 3-6, 8-6.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Stan Wawrinka er videre til kvartfinale. Foto: Tonje Thoresen.

– I dag så vi at bare centimetere kan avgjøre hvem som vinner, sa Wawrinka etter kampen, og la til:

– Jeg har aldri spilt med en slik atmosfære tidligere. Dette er grunnen til at jeg fortsatt spiller tennis og at jeg trener for å vinne store kamper.

Nadal videre
Også Rafael Nadal vant komfortabelt i fjerde runde. Spanjolen slo Juan Ignacio Londero 6-2, 6-3, 6-3. Han møter vinneren i oppgjøret mellom Benoit Paire og Kei Nishikori som ble stoppet på grunn av mørket søndag. Nishikori leder 2-1.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Rafael Nadal vant i tre sett. Foto: Tonje Thoresen.

I kvinneklassen vant Sloane Stephens over Garbine Muguruza. Den tsjekkiske tenåringen Marketa Vondrousova slo Anastasija Sevastova, mens Petra Matric beseiret Kaia Kanepi. Den siste som tok seg til kvartfinale søndag var Johanna Konta. Hun slo Donna Vekic

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788