Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Tekstannonse: Hvem vinner Miami Open?

Les vår samarbeidspartners analyse av Miami Open.

I de to siste Masters 1000-turneringene har vi ved begge anledningene fått overraskelser. På slutten av 2018 vant Karen Khachanov mot verdenseneren Novak Djokovic i Bercy og vant dermed sin første Masters 1000-tittel.

I årets første Masters 1000-turnering i Indian Wells var alle gode ting tre for Dominic Thiem som endelig vant en finale på dette nivået. Det var Roger Federer som måtte gi tapt for østerrikeren.

Sett deg ned foran TV’en, bestill en pizza og noe godt å drikke fra foodfindr.no, og følg med. Sendingen til kvartfinalene for menn starter allerede 16.00 torsdag, før semifinalene spilles samme tid fredag. Høydepunktet er selvfølgelig finalen kl. 16.00 på lørdag, og kan akkurat som alle de andre kampene sees på Viaplay. Vil vi få nok en overraskelse i Miami? Eller vil Novak Djokovic eller Roger Federer stå igjen som seierherre nok en gang?

Novak Djokovic er fortsatt mannen å slå
Selv etter tapet mot Philipp Kohlschreiber er Djokovic fortsatt favoritten til å gå til topps. Serberen hadde riktignok en dårlig dag på jobben, og etter tapet lovet han å slå hardt tilbake i Miami Open. Verdenseneren har tidligere vunnet «The Sunshine Double», altså Indian Wells og Miami Open samme sesong fire ganger tidligere. Selv etter tapet i Indian Wells må Djokovic ansees som den aller første favoritten i Miami.

Federer øyner sjansen
Etter at Rafael Nadal trakk seg fra Miami Open er Federer nå rangert som nummer fire i turneringen. Han vil jakte sin fjerde Miami Open tittel. Av de fire store er også Andy Murray ute av ligningen og har et stykke igjen å gå etter hofteoperasjonen sin. Det betyr at de ‘fire store’ nå bare er to.

Kan Thiem ta nok en seier?
Thiem, som er en fantastisk spiller på grus, jakter nok en seier etter å ha vunnet Indian Wells. Den siste som har klart å vinne både Indian Wells og Miami Open samme sesong var Roger Federer tilbake i 2017. Dominic Thiem slo nettopp Federer i Indian Wells og vant dermed sin første Masters 1000-tittel i karrieren. Kan han gå til topps igjen?

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788