Serena Williams

Serena Williams får seeding i Wimbledon

Serena Williams, som har 23 Grand Slam-titler, blir seedet i Wimbledon til tross for sin lave ranking.

Serena Williams, som har 23 Grand Slam-titler, blir seedet i Wimbledon til tross for sin lave ranking.

Den amerikanske tennisstjerna er nummer 183 på WTA-rankingen, men arrangøren av Wimbledon har likevel valgt å gi Williams seeding i turneringen som starter kommende uken. Det skriver de på sine nettsider.

36-åringen hadde en pause fra tennisen nesten hele 2017 for å bli mor, men rakk å vinne Australian Open i starten av året.  I mai gjorde Williams comeback i Grand Slam-sammenheng som useedet i Roland Garros. Den amerikanske jenta tok seg helt til fjerde runde, men måtte til slutt trekke seg grunnet en skade.

Williams er en av de beste spillerne i historien på kvinnesiden og står med totalt 23 Grand Slam-titler.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788