Elina Svitolina

Svitolina til topps i Brisbane

Elina Svitolina fikk en perfekt start på sesongen og tok den første WTA-tittelen på kvinnesiden i 2018.

Elina Svitolina fikk en perfekt start på sesongen og tok den første WTA-tittelen på kvinnesiden i 2018.

Den ukrainske tennisspilleren hadde en god sesong i 2017 og har spilt seg opp til sjetteplass på WTA-rankingen. På det beste var Svitolina rangert som nummer tre i verden i løpet av 2017-sesongen. 23-åringen har tatt meg seg formen inn i 2018.

Svitolina har vist imponerende styrke i løpet av turneringen gjennom blant annet å slå Karolina Pliskova i semifinalen med 7-5, 7-5. I finalen ventet 23-åringen Aleksandra Sasnovich, nummer 88 i verden. Den hviterussiske jenta kunne ta sin første WTA-tittel i sin andre finale, men ble slått 6-2, 6-1.

I WTA-turneringen i Auckland har danske Caroline Wozniacki spilte seg fram til finalen. Der møter hun andreseedede Julia Görges. I WTA-turneringen i Shezhen spiller verdensener Simona Halep mot Katerina Siniakova.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788