Julia Görges

Görges tok sin 14. strake seier, Kyrgios til topps på hjemmebane

Tyske Julia Görges tok sin 14. strake seier og gikk til topps i sin tredje WTA-turnering på rad.

Tyske Julia Görges tok sin 14. strake seier og gikk til topps i sin tredje WTA-turnering på rad.

29-åringen seiler opp som en het outsider i kvinneklassen i Australian Open som begynner om en uke etter å ha vunnet WTA-turneringen på Auckland. Den tyske tennisspilleren møtte Caroline Wozniacki i finalen og viste solide takter. Görges vant finalen 6-4, 7-6 (7-4).

– Det føles fantastisk, må jeg si. Det er ikke bare det å vinne her, men jeg har prestert jevnt de siste ukene og månedene. Det gjør meg enda mer stolt, og jeg nyter hvert øyeblikk, sa Görges etter seieren, ifølge WTAs hjemmeside.

I Brisbane ble det spilt finale i ATP 250-turneringen mellom hjemmehåpet Nick Kyrgios og amerikanske Ryan Harrison. Kyrgios skulle vise seg å være sterkest og vant oppgjøret 6-4, 6-2. I Doha og Pune gikk henholdsvis Gaël Monfils og Gilles Simon til topps etter seire over Andrey Rublev og Kevin Anderson. Simona Halep vant WTA-turneringen i Shenzhen.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788