Hyeon Chung

Chung vant NextGen ATP-finalen

Hyeon Chung gikk til topps i historiens første ATP-sluttspill for spillere under 21 år.

Hyeon Chung gikk til topps i historiens første ATP-sluttspill for spillere under 21 år.

Denne uka har det i Milano blitt arrangert en turnering for de sju spillerne under 21 år med flest poeng på ATP-rankingen i 2017, på lik linje med ATP-sluttspillet i London. I tillegg delte arrangøren ut et wildcard til en italiensk spiller.

Spillerne som har imponert og spilt best i Italia er Andrey Rublev og Chung. Duoen møttes søndag i finalen. Turneringen spilles i best av fem sett med første spiller til fire games. Chung var best og vant 3-4 (5-7), 4-3 (7-2), 4-2, 4-2.

21-åringen fra Sør-Korea var sjetteseedet i turneringen. Chung har vunnet en Challenger-turnering i år og kommet langt i flere ATP-turneringer, blant annet en semifinale i en ATP 250-turnering, samt tredje runde i French Open.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788