Svensk storturnering prioriterer tysk superveteran foran Ruud

Casper Ruud har ikke fått wildcard til den svenske ATP 250-turneringen i Båstad om to uker.

Casper Ruud har ikke fått wildcard til den svenske ATP 250-turneringen i Båstad om to uker.

Det svenske tennisnettstedet Tennisportalen.se skriver at de svenske brødrene Elias og Mikael Ymer, sammen med 39-åringen Tommy Haas, som slo Roger Federer på gress nylig, har fått wildcard til turneringen.

Nordens best rangerte herrespiller, Casper Ruud, får derimot ikke noe wildcard. Dermed blir det ingen superduell mellom Sverige og Norges beste tennisspiller i ATP 250-turneringen i Båstad. Ruud spiller trolig heller en Challenger-turnering i Polen.

– Casper har naturligvis vært med i diskusjonene om wildcard og har jo spilt veldig bra i år, og jeg håper naturligvis at han kommer til Båstad og spiller kvalifisering, sier turneringsdirektør Christer Hult, til den svenske nettstedet.

Team Casper Ruud skal ikke ha jobbet aktiv med å få wildcard til turneringen.

– Det er ikke noe vi har jobbet mot, men hadde selvfølgelig takket ja hvis det hadde dukket opp. Ingen mer dramatikk enn det. Ymer-brødre og Haas fikk de, sier manager Venke Aure til Tennis-Norge.

I uken før ATP 250-turneringen i Båstad spiller Ruud en Challenger-turnering på samme sted. I kommende spiller nordmannen en Challenger-turnering i tyske Marburg.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788