Venneduell kan bli avgjørende i Davis Cup-finalen

av | 25 november, 2016 - 12:28 | Davis Cup, Internasjonalt

Argentinas beste spiller, Juan Martin del Potro, og Kroatias beste spiller, Marin Cilic, er gode venner. I Davis Cup-finalen må vennskapet legges til side på tennisbanen.

Argentinas beste spiller, Juan Martin Del Potro, og Kroatias beste spiller, Marin Cilic, er gode venner. I Davis Cup-finalen må vennskapet legges til side på tennisbanen.
Det er mange likheter mellom de to finalenasjonens enere. Begge er 1,98 meter høye, de ble profesjonelle tennisspillere på samme tid for elleve år siden, har vunnet US Open en gang hver, spilt inn rett over 16 millioner dollar og er 28 år gamle med bare noen dager i forskjell.
-Marin er en god spiller. Jeg har kjent han siden jeg var 12-åring, og vi har hatt like karrierer. Han er en god venn av meg på verdenstouren, sier Del Potro til Davis Cups hjemmeside.
For øyeblikket er det et lite stykke mellom duoen rankingmessig, mye på grunn av Del Potros skadeproblemer de siste årene. Cilic er nummer seks i verden, mens Del Potro er nummer 38 foran Davis Cup-finalen i Kroatia.
-Marin fortjener å være nummer seks i verden. Jeg kjenner han veldig, veldig godt, men kampene vi har spilt mot hverandre tidligere spiller ingen rolle nå. Det er andre forhold. Hvis jeg har sjansen til å spille mot han på søndag, får vi se hva som skjer. Først er det fredag som gjelder, sier Del Potro.
Davis Cup-finalen begynner fredag med Cilic mot Federico Delbonis og Del Potro mot Ivo Karlovic.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Mr. Genève

Mr. Genève

Casper Ruud vant Genève Open for tredje gang etter å ha vunnet to kamper på en dag.

Finaleklar

Finaleklar

Casper Ruud vant semifinalen i Genève Open – får bare noen timers pause før finale.

French Open 2024

French Open 2024

Casper Ruud er heldig med trekning – blir likevel knalltøft for nordmannen å nå sin tredje strake finale i Paris.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv