Nadal: – Jeg må gjenskape forehanden min

av | 12 oktober, 2016 - 18:45 | Internasjonalt

Rafael Nadal har slitt den siste tiden, men gir ikke opp av den grunn. Spanjolen tror nøkkelen til suksess igjen er å forbedre forehanden sin.

Rafael Nadal har slitt den siste tiden, men gir ikke opp av den grunn. Spanjolen tror nøkkelen til suksess igjen er å forbedre forehanden sin.
Onsdag tapte Nadal for Viktor Troicki med 6-3, 7-6, akkurat samme resultat som Casper Ruud røk for serberen for tre uker siden. 30-åringen var i form da han gikk topps i ATP 1000-turneringen i Monte Carlo og ATP 500-turneringen i Barcelona, men etterpå har det vært varierende resultater og ingen finaler. Problemet, ifølge Nadal selv, er forehanden.
-Jeg trenger å gjenskape forehanden min. Jeg vet at jeg trenger å slå gode forehander. Hver gang jeg slår med forehanden, må jeg skape smerte for motstanderen, sier Nadal, og fortsetter:
-Det er ikke noe som skjer ofte for øyeblikket, og det er noe som må skje neste år. Hvis det skjer, må jeg også få tilbake litt elektrisitet i beina. Jeg må bevege meg raskere for å slå flere forehander, men jeg må ha mer selvtillit med forehanden for å kunne gjøre det. Alt er en syklus. Jeg må gjøre disse tingene sammen, sier Nadal.
Gruskongen har tanker om å slå hardt tilbake den kommende sesongen.
-Jeg vet hva jeg må gjøre, og det kommer jeg til å gjøre. Jeg har to og en halv måned igjen til den nye sesongen starter, så jeg har to og en halv måned igjen til på å komme meg på nivået som kreves. Jeg er selvsikker på at jeg klarer det, sier Nadal.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Norsk involvering i ATP finale

Norsk involvering i ATP finale

Karl Adrian Nørstenæs er en del av Team Roman Safiullin som på tirsdag spiller sin første ATP finale – motstander er Alexander Zverev.

Laver Cup har startet

Laver Cup har startet

For tredje år på rad er Casper Ruud en del av Team Europe i prestisje-turneringen.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv