Kyrgios dropper tennisturnering for å spille basketball

av | 20 oktober, 2016 - 11:59 | Internasjonalt

Nick Kyrgios har trukket seg fra tennisturneringen Rotterdam Open i februar. Årsaken: Urokråka skal spille basketballkamp.

Nick Kyrgios har trukket seg fra tennisturneringen Rotterdam Open i februar. Årsaken: Urokråka skal spille basketballkamp.
Selv om 21-åringen har skrevet under kontrakt med arrangøren av turneringen, får australieren lov til å trekke seg fra turneringen. Kyrgios er nemlig invitert til å spille en kjendiskamp i NBA, noe han ønsker å prioritere.
Arrangøren har strøket Kyrgios´kontrakt, fordi de er redde for at tennisstjerne ellers skal gjøre noe kontroversielt og vekke negativ oppmerksomhet i turneringen.
-Kyrgios foretrekker hans lidenskap foran hans yrke. Vi ønsket å holde oss til kontrakten. Du ser hva som kan skje når han er trøtt, som i Kina. Vi ønsker ikke at det skal skje, så vi bestemte oss for å avslutte kontrakten. Vi ønsker en toppspiller på banen, sier turneringsdirektør Richard Krajicek, ifølge BBC.
Nylig i ATP 1000-turneringen i Shanghai tapte Kyrgios en kamp med vilje, skjelte ut en tilskuer og kom med en tirade på pressekonferansen etter kampen. ATP valgte å gi stortalentet tre månders utestengelse etter hendelsen. Straffen kunne reduseres til tre uker om han gikk med på å se psykolog.
-Hvis han er fokusert på tennis hver uke, kan han være mentalt utbrent om seks måneder. Han trenger en utladning, sier Krajicek.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Laver Cup har startet

Laver Cup har startet

For tredje år på rad er Casper Ruud en del av Team Europe i prestisje-turneringen.

Finalen er satt i New York

Finalen er satt i New York

Det blir en reprise av 2021 finalen i US Open etter Daniil Medvedev gjorde ‘Det Umulige’ natt til lørdag.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv