Superfan reiste til Rio kun for Murray-finalen

av | 15 august, 2016 - 13:45 | Internasjonalt

Tennissupporteren av Andy Murray, Allstair Panton, bestilte implusivt tur til Rio de Janeiro og OL-finalen i tennis. Skotten dro tilbake bare timer etter gullet var sikret og fikk full uttelling.

Tennissupporteren av Andy Murray, Allstair Panton, bestilte impulsivt tur til Rio de Janeiro og OL-finalen i tennis. Skotten dro tilbake bare timer etter gullet var sikret og fikk full uttelling.
Dagen før søndagens finale satt tilhengeren å så på fotballkmapen mellom Aberdeen og Hearts, mens Murray tok seg videre fra semifinale mot Kei Nishikori. Da bestemte han seg:
-Selvsagt gikk Andy videre, og da var jeg allerede på vei til flyplassen i Aberdeen for å komme meg til London og prøvde å bestille en tur, mens jeg var på vei dit. Jeg fikk booket en tur fra London til Sao Paulo, og så til Rio, sa Panton, ifølge BBC.
Kun timer etter at Murray slo Juan Martin Del Potro i fire sett, reiste Panton tilbake til Aberdeen. Kun i rundt 24 timer var den ivrig fanen i Rio. Det er ikke første gang briten har tatt en slik tur. Også i januar tok han en snartur til Melbourne for å se oppgjøret Murray tapte mot Novak Djokovic i Australian Open.
-Jeg elsker å være der for store øyeblikk. Jeg misset et par øyeblikk som jeg skulle ønsket å være på siden livet er så kort, sa Panton, som blant annet gikk glipp av Murrays triumf i London-OL for fire år siden.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Norsk involvering i ATP finale

Norsk involvering i ATP finale

Karl Adrian Nørstenæs er en del av Team Roman Safiullin som på tirsdag spiller sin første ATP finale – motstander er Alexander Zverev.

Laver Cup har startet

Laver Cup har startet

For tredje år på rad er Casper Ruud en del av Team Europe i prestisje-turneringen.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv