Williams endelig tilbake på topp

av | 15 mai, 2016 - 15:35 | Internasjonalt

Serena Williams hadde ikke vunnet en turnering siden Cincinnati i august 2015, men gikk endelig til topps igjen da hun vant Italian Open.

Serena Williams hadde ikke vunnet en turnering siden Cincinnati i august 2015, men gikk endelig til topps igjen da hun vant Italian Open.
Etter finaletapet på hjemmebane i US Open, som knuste drømmen om å fullføre Grand Slam i 2016, har Williams slitt med å være helt på topp.
Hun kom riktig nok til finale både i Australian Open og Indian Wells tidligere i år, men endte på andreplass i begge turneringene. Etter konkurransen i Miami i mars, har Williams slitt med skader og sykdom. Italian Open var hennes første i grussesongen, men det ser ikke ut til å hindre henne i å være storfavoritt i French Open.
Verdenseneren, som ikke har deltatt i turneringen i Roma uten å ha vunnet en tittel tidligere samme sesong siden 1998, har spilt solid hele tiden i Italia. Søndag sikret hun til slutt sin første tittel siden august. Det var landskvinnen Madison Keys som fikk unngjelde i den italienske hovedstaden.
Key startet kampen godt og brøt Williams tidlig, men 34-åringen kjempet seg inn igjen og sikret tiebreak. Det vant hun 7-5.
I andre sett var det Williams som tok kommandoen. Veteranen gikk rett opp i en 3-0-ledelse, før hun glapp i konsentrasjonen og slapp Keys inn til 2-3. Da skjerpet hun seg igjen, og vant settet 6-3. Det var hennes 20 strake seier i Roma-turneringen.
Keys hadde vært i to WTA-finaler før søndagens kamp. Den først var i Eastbourne i 2014, en turnering hun vant, mens i 2015 ble det tap i Charleston. Begge var mot Kerber.
-Serena spilte for bra i dag. Det er alltid en utfordring å spille mot henne, og det var spesielt å spille mot henne i dag. Jeg prøvde, men det gikk ikke i dag, sa Keys.
Tennis-Norge kommer tilbake med mer!

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Ute av Beijing

Ute av Beijing

Casper Ruud leverte topptennis, men det var likevel ikke nok til å slå det spanske vidunderet Carlos Alcaraz.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv