Williams nærmer seg formen akkurat i tide

av | 13 mai, 2016 - 07:16 | Internasjonalt

Serena Williams har knapt spilt tenniskamper siden mars, men i Italian Open viser amerikaneren tegn til at hun blir å regne med i French Open.

Serena Williams har knapt spilt tenniskamper siden mars, men i Italian Open viser amerikaneren tegn til at hun blir å regne med i French Open.
Verdenseneren slo landskvinnen Christina McHale 7-6 (7-5), 6-1 i tredje runde av WTA-turneringen Italian Open i Roma. Hun var svært fornøyd med motstanden som kom fra McHale.
-Jeg føler meg bra, fordi hun slo mange baller tilbake. Jeg ønsket å få en kamp hvor motstanderen slo mange baller tilbake, slik at jeg fikk se hva jeg var i stand til å gjøre med og hvordan jeg var fysisk etter det, sa Williams på pressekonferansen etter kampen, ifølge WTA.
34-åringen innrømmer at hun er ikke er på det samme stabile nivået som da hun vant tre av fire Grand Slam-turneringer i 2015.
-Fysisk er hver dag ny for meg, og jeg ser bare hvordan formen er når jeg våkner opp. Jeg tar det derfra, sa Williams.
Alle kan vinne
Samtidig har det vært få kvinnelige tennisspillere som virkelig har skilt seg ut i 2016. Alle slår alle, og det er gode nyheter for Williams som kjemper for å finne toppformen.
-Alle kan vinne på hvilken som helst dag, og alle kjører på. Ingen går på banen og tror at de taper bare fordi de spiller mot en seedet spiller. Det er bra, for tennisen trenger det, sa Williams.
Veteranen møter Svetlana Kuznetsova i fredagens kvartfinale. Russeren slo ut Williams i hennes forrige turnering i Indian Wells og er strålende fornøyd med testen hun får.
-Jeg synes hun er en av de beste grusspillerne. Jeg kunne ikke spurt etter en bedre kamp før French Open, så dette er en perfekt mulighet for meg , seier eller tap, til å se hvor jeg står og hva jeg holder på å bli klar for, sa Williams.
Stormet til kvartfinale
Tredjeseedede Garbine Muguruza stormet til kvartfinalen etter å ha slått Jelena Ostapenko 6-1, 6-4. Spanjolen møter Timea Bacsinszky fredag. Sveitseren slo Carla Suarez Navarro 5-7, 7-5, 6-2.
Madison Keys mot Barbora Strycova og Irina-Camelia Begu utgjør de to andre kvartfinalene i kvinneklassen fredag.
 

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Laver Cup har startet

Laver Cup har startet

For tredje år på rad er Casper Ruud en del av Team Europe i prestisje-turneringen.

Finalen er satt i New York

Finalen er satt i New York

Det blir en reprise av 2021 finalen i US Open etter Daniil Medvedev gjorde ‘Det Umulige’ natt til lørdag.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv