Murray til finalen mot Djokovic i Roma

av | 14 mai, 2016 - 20:26 | Internasjonalt

Andy Murray er klar for sin andre ATP 1000 Masters-grusfinale på rad. Lørdag ble lucky loser Lucas Pouille enkelt slått 6-2, 6-1

Andy Murray er klar for sin andre ATP 1000 Masters-grusfinale på rad. Lørdag ble lucky loser Lucas Pouille enkelt slått 6-2, 6-1.
Pouille, som kom rett inn i andre runde da Jo-Wilfried Tsonga trakk seg og i tillegg fikk walkover i kvartfinalen, var sjanseløs da han møtte en av verdens beste tennisspillere i Murray.
-Jeg har forbedret serven min det siste året. Det er derfor at i kamper som i dag, har ikke Lucas noen muligheter på min serve. Jeg har hatt noen slike kamp i år, men det har ikke alltid vært slik, sa Murray etter kampen, ifølge ATP.
Selvtillit
Briten seiler fram som en av de store favorittene foran French Open som starter om en uke. 28-åringen har hatt en strålende oppkjøringen til Grand Slam-turneringen. Lørdagens seier gir Murray bare mer selvtillit.
-Å få en sånn seier i en Masters 1000-semifinale, der jeg bare taper fem poeng på egen serve, er første gang i min karriere, og det er jeg mest fornøyd med, sa Murray.
I finalen møter han Djokovic, som fikk større problemer enn vanlig i semifinalen mot Kei Nishikori, men vant i tiebreak i siste sett etter 2-6, 6-4, 7-6 (7-5) . Finalen går på bursdagen til Murray, og det er ikke noe godt tegn, ifølge han selv.
-Jeg husker ikke at jeg har vunnet noen kamper på bursdagen min, så det er ikke noe bra tegn. Forhåpentlig kan det bli endret i morgen, sa Murray.
Amerikansk duell
I kvinneklassen var det amerikanerne Madison Keys og Serena Williams som trakk de lengste stråene i semifinalen.
Keys slo spanske Garbine Muguruza 7-6 (7-5) , 6-4. Begge slet med å bryte motstanderen, så da Keys klarte det i andre sett, ble det avgjørende for kamputfallet.
-Jeg er veldig fornøyd, spesielt i det siste gamet da jeg var i stand til å holde nervene under kontroll og servet seieren i land, sa 21-åringen.
Verdensener Williams, som er på full fart tilbake fra skade, slo rumenske Irina-Camelia Begu 6-4, 6-1.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Ute av Beijing

Ute av Beijing

Casper Ruud leverte topptennis, men det var likevel ikke nok til å slå det spanske vidunderet Carlos Alcaraz.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv