NRK og TV 2 med tennis-bommert

av | 1 august, 2021 - 19:55 | Norsk

Ingen av de de store TV kanalene anerkjenner Casper Ruud sin monsterprestasjon i sine søndagssendinger.

Redaksjonell tekst

Hverken statskanalen NRK eller TV 2 valgte å tildele et sekund oppmerksomhet til prestasjonen av Casper Ruud som etter to regnutsettelser og over syv timer inntraff kort tid før midnatt lørdag kveld i de østerrikske alper – nærmere presist finalen av Generali Open i Kitzbühel i Østerrike.

Casper Ruud slo Pedro Martinez 2-1 og ble den første spilleren siden legenden og daværende verdensener Andy Murray i 2011 – til å vinne tre ATP turneringer på tre uker.

Først vant han Swedish Open i Båstad for to uker siden. Så vant han Swiss Open i Gstaad i forrige uke, og på lørdag Generali Open i Kitzbühel. Alle tre er ATP 250 turneringer på grus.

Ikke Novak Djokovic, ikke Roger Federer, ikke Rafael Nadal, ikke fersk OL vinner Alexander Zverev, men 22 år gamle Casper Ruud fra Snarøya.

I verdens største individuelle sport ved siden av golf der pappa Christian Ruud i alle år var Norges beste tennisspiller som nummer 39 i verden.

På mandag blir Casper Ruud nummer 12 i verden på ATP rankingen. For andre år på rad blir han den mestvinnende grusspilleren på hele ATP touren. Så langt har han sammen med verdensener Novak Djokovic vunnet flest titler i år (4).

Dette var ikke verdt et oppslag på hverken Søndagsrevyen eller TV 2 18:30 Nythetene.

Vi forventer forandring kl 21.

Redaktør Rune Tønder

– Oppdatering kl 21:37 – TV 2 Nyhetene og Sporten valgte fortsatt å utelate Ruud-nyheten i sin 21 sending.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Helgø jager tittel i Sveits

Helgø jager tittel i Sveits

Furuset-spilleren Malene Helgø har hatt en hektisk sommer på ITF-touren og har produsert flere sterke resultater.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv