Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Ruud i karantene

Casper Ruud er tilbake i Norge etter Korona-epidemien slo ut for fullt.

Det har vært noen spesielle uker og måneder for Norges beste tennisspiller Casper Ruud. Fra Sør-Amerika med sin første ATP-tittel i bagasjen og sin høyeste ranking noensinne kom han hjem på en svipptur og hjalp Norge i Davis Cup – før turen gikk videre til USA hvor Korona-viruset snudde opp-ned på alt. Nå sitter han i hjemmekarantene i Oslo.

Dagen etter at 4-0 seieren over Barbados var et faktum – den 8.mars satte Ruud seg på flyet til California for å spille Masters-turneringen i Indian Wells.

Kort tid etter han landet i USA kom meldingen om at turneringen var avlyst etter at det var påvist et lokalt tilfelle av Korona-viruset.

Indian Wells ble det første store sportsarrangementet i verden som måtte avlyses på grunn av Korona. Siden den gang har situasjonen forverret seg, alle profesjonelle tennis-turneringer er utsatt på ubestemt tid og OL i Tokyo er foreløpig flyttet til neste år.

Midt oppi Korona-kaoset har Ruud oppholdt seg i USA i påvente av videre informasjon. På onsdag meldte han på sin Instagram-konto at han var tilbake i Norge og i karantene som en følge av at han har vært på reisefot.

– Ta vare på hverandre, vær trygg og bli hjemme, oppfordrer han.

Andre artikler

Lik Tennis-Norge på Facebook for å holde deg oppdatert.