Wozniacki: – Jeg skaper min egen historie

For litt under ett år siden vant Caroline Wozniacki Australian Oepn. Nå åpner hun opp om leddgikten som har plaget henne.

I oktober ble det kjent at Wozniacki har blitt diagnotisert med leddgikt. Plagene kom i sommer, og den danske stjernen har endelig begynt å få skikk på problemene. Nå håper hun å inspirere 25 millionene av andre menneskene med de samme type problemene ved å gjøre det bra på tennisbanen framover.

– Da jeg først ble diagnotisert visste en del personer rundt meg ikke hvordan det ville påvirke meg. Hver gang du får en diagnose som dette eller blir fortalt at kroppen din ikke fungerer som du er vant med må du gå i gjennom en prosess, sier Wozniacki i forkant av Australian Open, ifølge The Sydney Morning Herald, og fortsetter:

– For meg har oppkjøringssesongen hjulpet. Jeg har tilbrakt tid med venner og familie og sett det positive. Min tilstand er en dag-til-dag-greie, men jeg er klar for en ny sesong. Jeg jobber alltid hardt og gjør fysisk trening hver dag, men om kroppen min føles ikke perfekt jobber jeg meg noen tekniske ting. Jeg har gjort noen justeringer, sier Wozniacki.

Leddgikten gjør ikke at hun endrer på ambisjonene sine.

– Jeg tror ikke noen kan fortelle som kan fortelle deg hvordan du skal leve livet ditt. Jeg finner din egen sti. Jeg skaper min egen historie, avslutter Wozniacki.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788