Viktor Durasovic

Viktor Durasovic forsvarte NM-tittelen: – Deilig

Viktor Durasovic taklet favorittstempelet og var glad for å få NM-uken overstått.

Den norske 21-åringen taklet nervene og presset suverent i NM-finalen mot Peter August Anker. Durasovic spilte en meget god kamp og vant 6-1, 6-0 over Anker.

– Han spilte bra, sykt bra. Han spilte på toppnivået sitt i dag, og jeg hang ikke med, sier Anker til Tennis-Norge.

Ferie
Durasovic vant også NM i fjor. Da slo han unggutten Herman Høyeraal, men slet i starten av kampen med nerver og spilte ikke på sitt beste. Lørdag var det full gass fra helt fra første ball.

– Det er deilig. Det er godt at det er overstått. Det har vært litt press som jeg har følt på. Jeg er glad for at jeg klarte å håndtere det greit i dag, sier Durasovic til Tennis-Norge.

Den nybakte norgesmesteren bor til vanlig i Spania og reiser verden rundt for å spille tennis. Unggutten er sjelden hjemme i Norge, og NM-uken tar han som en liten ferie, men tar også mye med seg videre fra hjemturen.

– Det er mye læring i NM for meg. Jeg har brukt denne uken for å komme hjem og slappe av med familie. Jeg har også trent en god del før og etter kampene. Kampene har jeg brukt til å forbedre ting jeg trener på, og ikke minst den mentale biten, det å takle favorittstempelet. Dette er alltid en gøy uke, sier Durasovic.

Kina
Også neste uke blir brukt til mye trening for Durasovic, men deretter reiser nordmannen til Asia for å spille Challenger-turneringer i Kina.

– Jeg håper også å komme inn i kvalifiseringen til en av ATP-turneringene, men vi får se, sier Durasovic.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788