Melanie Stokke

Stokke snublet på Gran Canaria

Melanie Stokke fikk en god start på tirsdagens oppgjøret i første runde i 25.000-dollarsturneringen, men så snudde det for nordmannen.

Melanie Stokke fikk en god start på tirsdagens oppgjøret i første runde i 25.000-dollarsturneringen, men så snudde det for nordmannen.

Tirsdag var det duket for nok en 25.000-dollarsturnering på Gran Canaria for Melanie Stokke (nummer 346 i verden). Forrige uke kom hun til andre runde, hvor 21-åringen måtte gi tapt mot Ipek Soylu (324) etter tre sett. I doubleturneringen kom Stokke seg til semifinale.

Martina Colmegna (431) var tirsdagens motstander i første runde av 25.000-dollarsturneringen i Las Palmas. Italieneren måtte gjennom kvalifisering for å få spille i hovedturneringen. Colmegna kan vise til en doubletittel i en 25.000-dollarsturnering i Darmstadt i juli, og en tittel i en 15.000-dollarsturnering i Bergamo i februar.

Stokke fikk en drømmestart på tirsdagens oppgjør mot kvalifiseringsspilleren. Nordstrand-jenta overkjørte Colmegna, og tok første sett 6-1. Italieneren svarte med å ta andre sett 6-3, og kampen måtte til et avgjørende tredje sett. Der var det kvalifiseringsspilleren som var sterkest. Stokke måtte til slutt gi tapt 6-1, 3-6, 4-6.

Stokke lyktes heller ikke denne uken på Gran Canaria, og må nå satse på doubleturneringen denne uken. Mandag vant Nordstrand-jenta og doublepartneren Anastasia Pribylova i strake sett med sifrene 6-3, 6-4.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788