Jacob Eskeland

Regntung NM-dag – Eskeland imponerte

Jakob Eskeland sendt Herman Høyeraal ut av norgesmesterskapet i tennis i Frognerparken.

En håndfull kamper ble fullført tidlig onsdag, men så slo regnet inn, og mesterskapet kom ikke i gang igjen før nærmere 15.00. Da fikk Norges Tennisforbund arrangert enda flere oppgjør, før regnet slo inn igjen på kveldstid.

Av kampene som ble fullført kom det en liten overraskelse, selv om oppgjøret på forhånd var forventet til å bli spennende. Collegespilleren Jakob Eskeland slo nemlig sølvvinneren fra forrige NM, Herman Høyeraal, ut i andre runde av årets NM med 6-3, 6-1.

Ellers tok Simen Sunde Bratholm og Jakob Grøner seg oppskriftsmessig videre i herreklassen. På damesiden ble noen flere kamper fullført, og det endte med favorittseire til Hedda Gurholt, Lilly Elida Håseth, Emilie Elde og Lillian Alexandra Gabrielsen.

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788