Kiki Bertens viser storform før US Open

Kiki Bertens seiler opp som en tittelkandidat i Grand Slam-turneringen US Open.

Den nederlandske tennisspilleren har hatt et svært godt 2018, og det hele startet med en WTA-tittel i Charleston i april.

Likevel har formkurven bare pekt oppover i sommer. Under Wimbledon gikk Bertens til kvartfinale og i forrige uke gikk hun til kvartfinale i Canadian Open.

Denne uken har derimot Bertens vært utilnærmelig. I WTA-turneringen Cincinnati Masters har 26-åringen slått storspillere på rekke og rad: Coco Vandeweghe, Caroline Wozniacki, Anett Kontaveit, Elina Svitolina og Petra Kvitova.

Søndag møtte hun verdensener og Roland Garros-vinneren Simona Halep i finalen. Det ble en jevn duell, der Halep startet best og vant det første settet 6-2. Det andre settet ble jevnt, men Bertens stakk av med settseieren 7-6 (8-6) og avgjorde finalen med 6-2 i det avgjørende settet.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788