Jakob Grøner

Grøner og Myhre vant junior-NM

Jakob Grøner og Anne Sædberg Myhre stakk av med NM-titlene i juniorklassen fredag.

Særlig Grøner har imponert stort i norgesmesterskapet i Frognerparken og har vist strålende form i hovedstaden. I seniorklassen tok 17-åringen seg til semifinalen, der han tapte for Peter August Anker.

I juniorutgaven tok Grøner seg komfortabelt til finalen uten å tape et eneste sett. Regjerende mester Simen Sunde Bratholm ble motstander i siste kamp og Grøner klinte til. Spilleren fra Oslo Tennisklubb vant 6-1 i det første settet. Det andre settet ble langt jevnere og gikk til tiebreak. Der viste Grøner styrke og vant 14-12.

I jenteklassen var det Myhre og Emely Fredrikke Kahrs som gjorde opp om tittelen. Stavanger-spilleren Myhre viste seg å være sterkest og vant 6-3, 7-5 over Kahrs fra Ullern.

For øvrig gikk Ine Soltveit Stange og Casper Christensen til topps i U16-klassen torsdag.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788