Grøner og Lilleengen

Elde, Håseth, Grøner og Hellum-Lilleengen vant NM i double

Norgesmesterne i doubler for herrer og kvinner ble kåret denne helgen.

Det var to unge par som vant henholdsvis herre- og kvinnedoublen i norgesmesterskapet i Frognerparken.

Lørdag sikret juniorspillerne Jakob Grøner og Lukas Hellum-Lilleengen seg NM-tittelen på herresiden. Ungguttene slo collegespillerne Sebastian Hawken og Rana-Roop Singh Bhullar i en svært jevn finale med 4-6, 6-4, 10-8.

I kvinneklassen har det et oppgjør mellom juniorene Lilly Elida Håseth og Emilie Elde mot Stavanger-spillerne Dorothea Faa Hviding og Anne Myhre. Det ble en overbevisende seier til Håseth og Elde med 7-5, 6-1.

NM fortsetter med flere av de aldersbestemte klassene denne uka.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788