Ulrikke Eikeri

Eikeri videre på Gran Canaria

Ulrikke Eikeri kom seg videre fra første runde i 25.000-dollarsturneringen i Las Palmas denne uken.

Ulrikke Eikeri kom seg videre fra første runde i 25.000-dollarsturneringen i Las Palmas denne uken.

Den norske 25-åringen er i gang med en ny turnering på den spanske ferieøyen etter en tidlig exit i forrige ukes turnering på Gran Canaria. Eikeri gikk til topps i doubleturneringen sammen med Yana Sizikova på lørdag.

Tirsdag skulle nordmannen møte Paula Arias Manjon (nummer 897 i verden) i første runde. Den spanske 18-åringen kom seg inn i hovedturneringen gjennom kvalifisering. Manjon imponerte i kvalifiseringen, hvor hun blant annet slo langt høyere rankede Ekaterina Vishnevskaya (537).

Eikeri fikk ingen god start på tirsdagens oppgjør, og havnet under 2-4. Men Oslo-jenta viste klasse ved å ta fire strake games for å vinne første sett 6-4. I andre sett var Eikeri nådeløs og vant 6-1.

Dermed avanserer tredjeseedede Eikeri til andre runde. Der venter vinneren i oppgjøret mellom Anna Pribylova (632) og Irene Burillo Escorihuela (466).

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788