Viktor Durasovic

Durasovic røk på en smell i kvartfinalen

Førsteseedede Viktor Durasovic kom til kort i kvartfinalen i 15.000-dollarsturneringen i Vigo.

Den norske 21-åringen kom seg uten kvartfinale i Futures-turneringen uten særlig store problemer. Durasovic slo to spanjoler uten å avgi et sett. Men mot peruansk motstand i tre runde ble det for tøft for den nybakte norgesmesteren.

I kvartfinalen møtte Durasovic femteseedede Mauricio Echazu (nummer 744 i verden). 29-åringen har karrierebeste som nummer 379 i verden fra 2010. Echazu spilte Futures-turneringen i Marokko i sommen. Der kan han vise til blant annet to semifinaler og en doublefinale.

I torsdagens oppgjør var det Echazu som kom best i gang. Durasovic traff dårlig med førsteservene, og tapte første sett 4-6.

I andre sett traff ikke nordmannen noe bedre på servene. Durasovic fikk brutt til en tidlig 2-0-ledelse, men ble brutt tilbake umiddelbart. 21-åringen kom seg aldri tilbake i kampen. Andre sett tapte Durasovic også 4-6. Dermed ble stopp i kvartfinalen både i single- og doubleturneringen for unggutten i Vigo.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788