Casper Ruud blir utøverambassadør for Right To Play

Casper Ruud har inngått et samarbeid med den humanitære organisasjonen Right To Play.

19-åringen fra Snarøya ble tirsdag annonsert som ny utøverambassadør for Right To Play. Nylig ble også tennistid og lunsj med Ruud auksjonert bort i forbindelse med Mads Zuccarello Aasen og Henrik Lundqvists Summer Classics på Ullevaal, der noe av pengene gikk til Right To Play.

Casper Ruud
Casper Ruud blir ambassadør for Right To Play. Foto: Right To Play.

– Casper har valgt å bli utøverambassadør for Right To Play da vi som organisasjon skaper et stort engasjement hos han. Vi er begge opptatt av at alle barn skal ha tilgang til lek og aktivitet i sin hverdag, og hvordan dette kan brukes til personlig utvikling, sier kommunikasjonssjef i Right To Play Norge, Ellen Schau.

– Det innebærer bare at Casper ønsker å være et engasjert, sunt og bra forbilde. Og at Right to Play engasjerer Casper med sitt arbeid ved å få unge barn i hele verden til å få muligheten til egen personlig utvikling med lek og læring, sier manager Venke Aure.

Dermed fører Ruud seg inn i en rekke med norske idrettsutøvere som Aksel Lund Svindal, Henrik Ingebrigtsen, Olaf Tufte og Johannes Thingnes Bø. Disse utøverne og flere andre er også ambassadører for organisasjonen.

Right To Play er en internasjonal humanitær organisasjon som jobber for å bedre barns skolehverdag i utviklingsland ved å bedre det fysiske og sosiale miljøet. Ved å trykke her, kan du finne informasjon om hvordan du gir bidrag til organisasjonen.

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788